Battlefield 5’in Açık Betasına Nasıl Katılınır?

Oyuncuların favori FPS-Shooterlarından Battlefield V’in yakında herkese açık betası olacak. 2. Dünya savaşında geçecek olan Battlefield 5’in yeni mekanikleri ve takım odaklı oynanışı oyuncuları heyecanlandırıyor.



Açık Beta Ne Zaman ve Nasıl Katılırım?

Açık betanın ön yüklemesi 3 Eylül 2018’de başlayacak ve herkese 6 Eylülde açılacak. Beta 11 Eylülde bitecek. Eğer Origin Acces üyeliğiniz varsa 4 Eylülde açık betaya başlayabilirsiniz.

AÇIK BETA ÖN YÜKLEMESİ
3 Eylül, 01.00 PT (10.00 CET)

AÇIK BETA ERKEN ERİŞİM BAŞLANGICI
4 Eylül, 01.00 PT (10.00 CET)

AÇIK BETA’NIN HERKESE AÇILMASI
6 Eylül, 01.00 PT (10.00 CET)

AÇIK BETA’NIN SONU 
11 Eylül, 07.00 PT (16.00 CET)

Kısaca bize göre saat 12’de açılacak.

Battlefield V’in Açık Beta sistem gereksinimi ise şöyle

MİNİMUM TEKNİK ÖZELLİKLER

İS: 64-bit Windows 7, Windows 8.1 ve Windows 10

İşlemci (AMD): AMD FX-6350

İşlemci (Intel): Core i5 6600K

Bellek: 8GB RAM

Ekran kartı (AMD): AMD Radeon™ HD 7850 2GB

Ekran kartı (NVIDIA): nVidia GeForce® GTX 660 2GB

DirectX: 11.0 uyumlu video kartı ya da dengi

Online Bağlantı Gereksinimleri: En az 512 KBPS bağlantı hızı

Sabit disk alanı: 50GB



ÖNERİLEN TEKNİK ÖZELLİKLER

İS: 64-bit Windows 10 veya üstü

İşlemci (AMD): AMD FX 8350 Wraith

İşlemci (Intel): Intel Core i7 4790 veya dengi

Bellek: 16GB RAM

Ekran kartı (AMD): AMD Radeon™ RX 480 4GB

Ekran kartı (NVIDIA): NVIDIA GeForce® GTX 1060 3GB

DirectX: 11.1 uyumlu video kartı ya da dengi

Online Bağlantı Gereksinimleri: En az 512 KBPS bağlantı hızı

Boş Disk Alanı: 50GB

Norveç ve Hollanda gibi yerlerin olacağı betaya hepinizi bekliyoruz! Bizde heyecanla oynayacağız.



Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir